Campings met privé sanitair

Kies voor gemak tijdens de vakantie en boek een camping met privé sanitair op de eigen plek. Zo kan iedereen nog meer genieten van een kampeervakantie op een luxe 5-sterren camping. Want op deze manier hoef je niet je eigen douchespullen steeds mee te nemen, die kan je gewoon laten staan. En daarnaast zijn er geen wachttijden.

Eigen sanitair

Vele campings met privé sanitair in Overijssel zijn 5-sterren campings. Privé sanitair heb je in verschillende uitvoeringen; zo is er privé sanitair op de eigen plek of je kunt een eigen cabine in het algemene sanitairgebouw reserveren.

Het Stoetenslagh

Bij Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u kamperen met uw eigen privé sanitair, bij uw plek! De ruime plekken zijn allemaal 140m2 groot en er zijn ook plekken waar u met uw huisdier mag komen! Het privé sanitair beschikt over een toilet, douche, wastafel en een wasbak aan de buitenkant voor de afwas.

Prijs & Beschikbaarheid

Vakantiepark 't Rheezerwold

Op deze 5-sterren familiecamping kan je comfortabel overnachten op een Luxe comfortplaats. De plaatsen zijn erg ruim (150 m2) en zijn standaard voorzien van 8 ampère, water, afvoer en een TV-aansluiting. De kampeerplaats is geschikt voor 6 personen, ideaal voor een groot gezin! Het privé sanitair op de plek is voorzien van een douche, toilet en een wasbak.

Prijs & Beschikbaarheid

Camping de Koeksebelt

Ruime plaatsen, luxe en comfort. Dat is kamperen op 5-sterren camping de Koeksebelt in Ommen. De kampeerplaatsen van 140m2 met eigen douche en toilet zorgen voor extra luxe! Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen, is het goed toeven op de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

Prijs & Beschikbaarheid

Camping De Kleine Belties

Wanneer je wilt kamperen met net een beetje meer luxe, ga je voor een kampeerplaats met privé sanitair op Camping De Kleine Belties, gelegen in Hardenberg. Het privé sanitair bestaat uit een eigen douche, wastafel en toilet. En op het veld staat ook nog een leuk speeltuintje voor de kinderen.

Prijs & Beschikbaarheid

Camping 't Veld

Op Camping 't Veld in Rheeze kan je comfortabel kamperen op ruime plaatsen. De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn namelijk 100m2 groot. Tevens bieden deze plaatsen een 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting.

Prijs & Beschikbaarheid

Camping de Klimberg

Een moderne camping met een christelijke identiteit. De comfort kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom, riool, een eigen watertappunt en CAI-aansluiting. Deze plaatsen zijn ruim 150m² groot.

Prijs & Beschikbaarheid

De Lemeler Esch

Op camping de Lemeler Esch kan je vakantie vieren op zeer ruime plekken met privé sanitair op de eigen plek. Het sanitair bestaat uit een cabine met wasbak, douche en toilet. Deze plaatsen met privé sanitair in Overijssel zijn gelegen op een ruim veld met vrij uitzicht en toch biedt het ook extra beplanting rondom de kampeerplek voor extra privacy.

Prijs & Beschikbaarheid

De Zandstuve

Hier noemen ze het sanitair 'net zo comfortabel als thuis'. Want op de Zandstuve kan je gebruik maken van privé-sanitair met eigen douche, toilet en wastafel. En deze cabine is te vinden op de kampeerplek. Buiten is er nog een aparte voorziening voor de afwas. Daar hoef je dan ook niet meer mee over de camping te lopen. Ideaal!

Prijs & Beschikbaarheid

Vrijetijdspark Beerze Bulten

Op 5-sterren camping Beerze Bulten kan je ervoor kiezen om eigen sanitair te huren in de algemene sanitaire gebouwen. Deze cabines met toilet, douche en brede wastafel met spiegel kunnen dan alleen door jouw gezin gebruikt worden. Deze ruime cabines worden wel gewoon dagelijks schoongemaakt.

Prijs & Beschikbaarheid

Camping Starnbosch

Deze camping in Dalfsen biedt ook ruime kampeerplekken aan met eigen sanitair op de plek. Tevens is het hier mogelijk om een eigen cabine te huren in het algemene sanitairgebouw. Zo ervaar je toch de privacy en de luxe van een privé sanitair.

Prijs & Beschikbaarheid