navigatie overslaan

Alle tijd om te slapen

Bijzonder overnachten in het Vechtdal

 • Leestijd 3
 • Gelezen 5400 keer

Wil je bijzonder overnachten in het Vechtdal? Kies dan uit één van deze toplocaties, waarbij je bijvoorbeeld op grote hoogte ontwaakt met uitzicht over De Vecht of met het gezin als ware Indianen de nacht doorbrengt in een wigwam. Ook voor de luxere kampeerders onder ons zijn er een aantal riante glamping opties, waarbij je wel in de natuur bent, maar met alle gewenste comforts om je heen. Om het je makkelijk te maken hebben we de meest bijzondere overnachtingen in het Vechtdal onder elkaar gezet in een overzicht:

 1. 6

  Woody, Hooiberg of Oehoelodge bij De Kleine Wolf

  Topcamping De Kleine Wolf is een familiecamping met een heel arsenaal aan bijzondere overnachtingslocaties. In een Woody, Hooiberg of Oehoelodge krijg je het ultieme buitengevoel in een accommodatie die de uitstraling heeft van een tent maar de luxe en gemakken van een vakantiehuis.

 2. 5

  Glamping bij Beerze Bulten

  Wie wel wil overnachten in de bossen, maar niet houdt van kamperen, kiest voor een luxe lodge van Beerze Bulten. De Youpi, Oehoe en Summer lodge zijn een greep uit het totale aanbod van bijzondere kampeerervaringen. Je beschikt over zaken zoals je eigen sanitair, flatscreen televisie en terras. Daarnaast zijn de hutten goed geïsoleerd en voorzien van een gezellige gashaard, zodat je het niet koud hoeft te hebben. Zoals Beerze Bulten het zelf omschrijft: “Het gevoel van kamperen met het ultieme glamping comfort.

 3. 4

  Wigwams van Attractiepark Slagharen

  Woo woo woo! Ben jij klaar voor de ultieme Indianen ervaring? Stap dan met het gezin in je eigen Tipi of Wigwam bij Attractiepark Slagharen. Iedere tent is volledig ingericht met meubilair, flatscreen, douche, toilet en wastafel en biedt plaats aan 2 volwassenen en 4 indianenkinderen.

 4. 3

  Trek-in op De Lemeler Esch

  Natuurcamping De Lemeler Esch beschikt over de Trek-in; een luxe trekkershut volledig gebouwd van gerecycled en duurzaam materiaal. De Trek-in beschikt over een eigen douche, toilet en ingerichte keuken. Toch heb je door de grote ramen een gevoel van vrijheid, rust en ruimte en is het net alsof je volledig in de natuur staat.

 5. 2

  Yurts van Vecht & Zo

  Glamping aan De Vecht is mogelijk in een yurt van Camping Vecht & Zo. Deze van oorsprong Mongoolse Nomadententen, zijn voorzien van allerlei luxe. Zo zijn ze ingericht met steigerhouten meubelen, voorzien van een keukentje en een koffieapparaat. Zo zit je de volgende ochtend met een vers kopje aan het water.

 6. 1

  Boomhutten van De Koeksebelt

  Slaap in een boomhut op Camping De Koeksebelt in Ommen. Wordt de volgende ochtend wakker in jouw eigen boomhut en kijk vanaf drie meter hoogte uit op de kabbelende rivier de Vecht. De boomhutten bieden ruimte voor maximaal vijf personen en zijn van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, toilet en een heuse hangmat.

Wat vind je van dit artikel?