navigatie overslaan

Informatie voor deelnemers

Vechtdal Marketing wil het zelfde als u. Zoveel mogelijk bezoekers in het Vechtdal. Bezoekers die bij ú geld komen besteden. Wij werken aan de naamsbekendheid van het gebied, met als doel het opbouwen van een positief imago en uiteindelijk meer bedrijvigheid te genereren.

MarketingOost

Vechtdal Marketing is onderdeel van MarketingOost is een toonaangevende partij, die met marketingexpertise en specifieke kennis van de regio initieert, regisseert en realiseert om middels destinatiemarketing de regionale economie duurzaam te versterken. We doen dit zonder eigen belang en investeren alle inkomsten weer in de marketing van het gebied. Hierdoor zijn we een onmisbare, verbindende schakel tussen ondernemers, overheid en andere belanghebbenden in de regio.

Kennispunt Oost

MarketingOost Kennis, Innovatie & Productontwikkeling is een belangrijke schakel voor de regiomerken, stakeholders en externe opdrachtgevers en heeft als doel om hét kennisinstituut te zijn op het gebied van regio- en stadsmarketing in Oost Nederland. Het team is de autoriteit op het gebied van kennis & innovatie ten behoeve van effectieve marketing en levert daarmee een onmisbare bijdrage aan de vier B's (meer bekendheid, meer bezoekers, meer bestedingen, meer banen).Benieuwd naar de onderzoeken en adviesrapporten die zijn uitgevoerd? Hier vindt u een overzicht.

Heeft u behoefte aan data over toerisme en recreatie, neem dan contact op met onze collega’s via of 038-468 66 51.

Routenetwerken

Daarnaast maakt ook MarketingOost Routenetwerken deel uit van MarketingOost. Hier staan coördinatie en onderhoud van bestaande routenetwerken en de ontwikkeling van nieuwe netwerken centraal.

Deelnemer worden

Het Vechtdal op de kaart zetten doen we samen met ondernemers, partners, stakeholders en hopelijk ook met u. Samen zorgen we voor een groeiende toeristische sector waar we allemaal van profiteren. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Lees snel verder over de mogelijkheden, wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar.

Alvast een greep uit de diensten waar u van mee profiteert:
• Vermelding in het jaarlijkse Vechtdal Magazine Vechtdal Magazine 2023
• Vermelding op onze website www.vechtdaloverijssel.nl
• Een gratis Vechtdal vlag bij aanmelding
• Deelname aan Vechtdalcafés, promotietochten en workshops
• Een breed netwerk van samenwerkingspartners

Meer informatie?

Informatie voor deelnemers

Vechtdal Magazines
Vechtal Magazines kunnen besteld worden via onze webshop, hier kunt u naast het magazine ook gratis en betaalde producten bestellen zoals fiets- en wandelkaarten. Als u de bestelling op maandag voor 13.00 uur plaatst dan wordt het diezelfde week op donderdag bij u bezorgd door Tiem. Mocht u op korte termijn nodig zijn, dan kunt u contact opnemen met één van de Vechtdal Anjerpunten. Zij hebben een aantal pakken Vechtdal Magazines op voorraad. Wel graag eerst even contact met het dichtstbijzijnde Anjerpunt opnemen, zodat u er zeker van bent dat ze nog voldoende magazines hebben liggen. De gegevens vindt u op www.anjerpunten.nl.

Bekijk hier het Vechtdal Magazine online!Vechtdalvlag
Het Vechtdal kleurt al mooi roze, zo zien we dat graag. Wappert de mooie roze vlag al op uw terrein? Heeft u er nog geen een of is hij aan vervanging toe? Neem dan contact op met en maak een keuze tussen de volgende maten:

  • Kleine vlag 100 x 150 cm
  • Grote vlag 150 x 225 cm
  • Banier
  • Wimpel

Webshop
Op onze webshop kunt u gratis en betaalde producten bestellen zoals Vechtdal Magazines en fiets- en wandelkaarten. Als u de bestelling op maandag voor 13.00 uur plaatst dan wordt het diezelfde week op donderdag bij u bezorgd door Tiem.