De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

evenement

Landgoedconcert Vilsteren

  • 19 april
  • Vilsteren
  • 15:00

Op zondag 19 april is er een concert in het landgoedcentrum te Vilsteren. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is €10,-. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren. Elk winterseizoen worden er 3 huiskamerconcerten in het landgoedcentrum gegeven en 5 concerten met koren in de Willbrorduskerk.

Voorafgaand aan het concert kunt u een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
gratis

Locatie

Landgoedcentrum Landgoed Vilsteren