navigatie overslaan

Bed & Breakfast Landgoed Klein Giethmen

U bent welkom in ons charmante rietgedekte landhuis dat aan de rand van bos en weilanden ligt. Het gastenverblijf bestaat uit een in 1997 aangebouwd appartement voorzien van luiken in de kleuren van het familiewapen.

's Ochtends krijgt u een uitgebreid ontbijt met (meestal) eigen kippeneitjes en fruit van het seizoen uit eigen tuin. In overleg behoren warme maaltijden tot de mogelijkheden.

De accommodatie Het appartement met vloerverwarming en eigen ingang bestaat uit een halletje -waar het ontbijt geserveerd wordt- met keukenblok; een zit/slaapkamer met 2 eenpersoons bedden (kan in overleg opgemaakt worden als 1 groot tweepersoonsbed), voornamelijk antieke meubels, een slaapbank en er liggen verschillende soorten tijdschriften en boeken. Ook een TV is aanwezig. Een openslaande tuindeur die uitkomt op een terras met uitzicht op de paardenwei maken het geheel compleet. De badkamer heeft een ligbad/douche en WC die voorzien zijn van handgrepen. Het verblijf is zonder drempels en rolstoelvriendelijk.

En verder.... Gebruik van aanwezige fietsen en kano's voor op de (op een paar kilometer afstand gelegen) Vecht en Regge is bespreekbaar. Gasten met paarden kunnen in de zomer gebruik maken van de manegebak en stalling. Ook bestaat de mogelijkheid om paarden achter het huis te weiden.

Categorieën