navigatie overslaan

Carpe Diem Ommen

Lijkt het u niet heerlijk een aantal dagen door te brengen in het prachtige Ommen in een comfortabel woonhuis met alle luxe van dien? Niet in een druk vakantiepark, maar als een echte ‘Ommer’ in een rustige woonwijk, op een prachtige locatie die zich op loopafstand van het levendige centrum van Ommen bevindt.

Onze jaren ’30 woning heeft een eigen voor- en achtertuin, een luxe keuken, één slaapkamer beneden en een slaapkamer op de bovenverdieping. Elk jaar proberen we weer verbeteringen aan te brengen in de winterperiode. Zo heeft de keuken een prachtige zwart-witte tegelvloer gekregen en zijn de oude plinten zijn weer in ere hersteld. Ook de voorgevel is geheel nieuw geïsoleerd en zijn er mooie luiken op de voorgevel aan de buitenkant geplaatst. In de geheel omheinde tuin staat een nieuw gebouwde afsluitbare schuur met een aangebouwde overkapping.

Als het buiten guur is, zorgt de houtgestookte houtkachel binnen voor een geriefelijke warmte en een gezellige sfeer. En wat dacht u van een ontspannen bad in een nostalgisch bad op pootjes…?

Categorieën