B&B Hardenberg Centrum

We verwelkomen u graag in onze eenvoudige Bed & Breakfast Hardenberg Centrum, op een rustige locatie. Wij zijn tevens zeer centraal gelegen, 3 minuten lopen van de winkelstraat met restaurants, 3 minuten van etappe-eind Pieterpad, 5 minuten van het station, en de Vecht is aan de overkant van de straat.

  • Plaats Hardenberg

Bij aankomst ontvangen wij u met koffie en thee van het huis, om even bij te komen van de reis, inchecken/inschrijven en betaling. Wij hebben van de meeste restaurants de menukaarten verzameld, zodat onze gasten tijdens het koffiedrinken meteen kunnen bekijken waar ze willen eten. Ook kunt u een plattegrondje van het centrum meekrijgen, zodat u altijd kunt zien waar u bent.

Het ontbijt is tussen 7 en 10 uur op de door u gewenste tijd. Op een lijstje ontbijtproducten, kruisen we even aan wat u graag lust voor het ontbijt, zodat u altijd krijgt wat u wenst en wij niet overtollig overhouden, dat is ook goed voor het milieu. Ook kunt u voor onderweg een lunchpakket klaarmaken, klein of groot, en een thermosfles laten vullen met koffie, thee, of heet water. En verder..........

Kunt u gratis gebruik maken van WIFI.

Kunnen uw fietsen in de schuur.

Kunnen wandelaars gebruik maken van een voeten massage apparaat.