navigatie overslaan

Boerderij de Wingerd

Bij Boerderij de Wingerd draait alles om genieten. Zij het genieten in onze Groepsaccommodatie, Vakantiehuisje, Bed & Breakfast of in één van onze 2 zalen voor een groot feest.

Deze groepsaccommodatie is een in “boerderijstijl” gebouwde accommodatie en is geschikt voor 16 personen. Midden in de natuur en gelegen in de buurt van toeristisch Hardenberg. In februari 2018 is er een nieuwe relaxruimte aangebouwd.

Beneden is een grote ruimte met daarin de landelijke keuken, eettafels en een gezellige zithoek. Tevens bevinden zich beneden drie 2-persoons kamers met elk een douche, toilet en eigen tv. Er is een tv (Ziggo) en radio aanwezig. Aangrenzend aan de woonkamer is een groot terras en trampoline voor de kinderen. Op de bovenverdieping bevinden zich vijf 2-persoons slaapkamers, waarvan 1 met eigen douche en toilet. De rest van de slaapkamers delen twee douches en twee toiletten. Elke kamer heeft een eigen tv. Heb je zin in een snack, uitgebreide lunch of diner? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij de eigenaar.

- U heeft geen specifieke reden nodig om een gezellig feest te houden bij Boerderij de Wingerd. Zij het een verjaardag, familiedag, reünie of gewoon een get-together, alles is mogelijk en alles kan, in overleg. Dat is het motto van De Wingerd, waar wij ons ook hard voor inzetten. De Wingerd biedt verscheidene buffetten aan waarvan alles in eigen keuken wordt bereid en veelvuldig gebruik wordt gemaakt van verse producten. Want wij vinden dat een feest alleen maar beter wordt met goed, vers en lekker eten. Voor alle prijzen van de buffetten, klik op onderstaande knop. Bon appetit!

Categorieën