navigatie overslaan

Familiepark De Vechtvallei

Het coulisse landschap van het Vechtdal heeft prachtige wandel en fietsroutes. Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen.

In het prachtige Vechtdal ligt dit mooie, rustige familiepark midden in een natuurgebied, op 500 m. van boswachterij Hardenberg en op 400 m. van de Vecht. Op de camping is een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad en 2 buiten peuterbaden, trampolines, diverse sportvelden en speeltuintjes. Bij de horeca kun je terecht voor een heerlijke maaltijd, een snack, ijsje of drankje. Ook zijn daar 2 kleine bowlingbanen.

Kamperen

Op het groene park kun je heerlijk kamperen en er staan diverse chalets en bungalows waar je een fijne vakantie in kan doorbrengen. Er zijn chalets/finse bungalows voor 4 tot 8 personen, een bungalow geschikt voor mindervaliden en diverse zweedse en trekkershutten. Voor elk wat wils!

Visserijdag

Op zaterdag 4 augustus 2018 wordt er Visserijdag gehouden, deze dag staat op het familiepark in het teken van de visserij met diverse activiteiten.

In het prachtige Vechtdal ligt het mooie en rustige familiepark midden in een natuurgebied, op 500 m. van boswachterij Hardenberg en op 400 m. van de Vecht. Op de camping is een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad en 2 buiten peuterbaden, trampolines, diverse sportvelden en speeltuintjes. Bij de horeca kun je terecht voor een heerlijke maaltijd, een snack, ijsje of drankje. Ook zijn daar 2 kleine bowlingbanen. In de verhuur zijn 3 ruime groepsaccommodaties voor max. 30 personen en voor personen die eventueel apart willen slapen zijn er ook trekkershutten of chalets bij te huren. Dit is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie met in de omgeving mooie fiets en wandelroutes. In de boswachterij is ook een leuke recreatieplas met zandstrand. Er is dus van alles te doen voor jong en oud!

Categorieën