navigatie overslaan

Vechtdal Express

In een echte Tuk Tuk de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken? Of heerlijk cruisen op één van onze Vechtdal Choppers? dat kan bij Vechtdal Express!

In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg touren? Of heerlijk cruisen op onze Vechtdal Choppers? Huur dan nu uw Tuk Tuk of Chopper bij Vechtdal Express en geniet van een wel heel bijzondere dag uit!

Onze Thaise Tuk Tuk is een uniek overdekt vervoersmiddel die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze Tuk Tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken.

Onze Vechtdal Chopper is een elektrisch en stoer vervoersmiddel waarmee u op een duurzame manier de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekt. U kunt een korte of een lange Chopper route kiezen of de route combineren met verschillende leuke activiteiten onderweg.

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van een lekkernij wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op ons testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Vervolgens gaat u met de Tuk Tuk bewapend met routekaart aan het tukken door de mooie omgeving. Voor de Vechtdal Chopper volgt u de GPS-route langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten. Of u nou door de bossen of langs de Vecht rijdt, wij hebben de routes met veel zorg voor u uitgezet, zodat u alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten. Huur hier uw Tuk Tuk of Vechtdal Chopper.

Naast de verhuur van Tuk Tuk`s en Choppers kunt u ook bij ons terecht voor meerdere activiteiten.

Verhuur Tuk Tuk`s, Choppers en kano`s

Kanotocht € 15,00 per kano Tocht duurt 1,5 uur

Chopper tour kort € 28,50 p.p. Tour duurt 2 uur en is inclusief koffie/thee en iets lekkers

Chopper tour lang € 38,50 p.p. Tour duurt 3 uur lang en is inclusief koffie/thee en iets lekkers

Tuk Tuk tour € 38,50 p.p. Arrangement duurt 3,5 uur en is inclusief koffie/thee en iets lekkers

Voor overige arrangementen en verhuur kijkt u op www.vechtdalexpress.nl

Bedrijfsuitjes

Voor zowel een kleine als grote groep maken we de mooiste arrangementen op maat. Door de verschillende vervoersmiddelen bij elkaar te zetten en met andere ondernemers onderweg samen te werken kunnen we een gevarieerd programma aanbieden. Eten en drinken erbij boeken behoort dan ook tot deze mogelijkheid. Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje, neem dan gerust contact met ons op.

Vechtdal Express The Game

Het spannende Vechtdal Express spel – The Game. Kraak de geheime cijfercode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de verschillende QR codes op de route, om zo het alles omvattende woord te ontcijferen. Wie neemt de trofee mee naar huis…..

De groep wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd wat de groep allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van elke bestuurder getest op het uitgezette testparcours. Daarna kan het Vechtdal Express spel – The Game beginnen. De groep wordt in tweeën gesplitst en elk groepje legt zijn eigen route af met de Tuk Tuk`s.

Onderweg moeten de verschillende QR codes met belangrijke informatie gezocht worden. Op verschillende plekken op de route zullen deze te vinden zijn. De informatie van de QR codes is nodig om uiteindelijk het alles omvattende woord van de tegenstander te ontcijferen. Hiermee kan de cijfercode worden gekraakt, de kluis geopend worden en is het spel gewonnen. Bij één van de stops onderweg komt de groep samen om te genieten van een drankje en een hapje.

Na de stop zal het tweede gedeelte van het spel gespeeld worden. Zodra de volledige route is afgelegd en de codes gevonden zijn, neemt het winnende team een geweldige trofee mee naar huis.

Een actieve dag uit waarbij gezelligheid en teambuilding centraal zullen staan.

Elke dinsdag – zaterdag: 13.00 – 18.00 Andere dagen/tijden mogelijk in overleg

Prijs: € 48,50 per persoon Inclusief: Koffie/thee bij aankomst, het spannende spel met benodigdheden, Tuk Tuk tour met drankje en hapje onderweg, brandstof.

Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken. Extra informatie: -Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B -Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering -Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

Kijk voor overige activiteiten en verhuur op onze website www.verchtdalexpress.nl

Tuk Tuk en Chopper Outdour touren

Heerlijk in de Tuk Tuk of op een Chopper toeren en daarnaast actief bezig zijn tijdens één van onderstaande activiteiten. Teambuilding en competitie staan centraal bij deze Tuk Tuk en Chopper Outdoor tour.

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er verteld wat jullie allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, start de Tuk Tuk of Choppertour. Jullie volgen de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen. Onderweg stoppen jullie met elkaar voor één van onderstaande activiteiten:

  • Boogschieten
  • Back to Basic
  • Kanovaren
  • Boerengolfen

Na de activiteit stappen jullie weer in de Tuk Tuk`s en vervolgen jullie de route terug richting de startlocatie. Onderweg zijn er meerdere plekken waar jullie optioneel van de natuur kunnen genieten of optioneel wat kunnen eten of drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf wat lekkers mee te nemen voor onderweg. Uiteindelijk komen jullie weer terug op de startlocatie waar we de dag afsluiten met het maken van een mooie groepsfoto. Ervaar het Tuk Tuk en Chopper outdoor leven tijdens dit teambuilding arrangement.

Prijs: vanaf € 34,50 per persoon (afhankelijk van de gekozen activiteit).

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk of Choppertour met een uitgebreide routekaart en brandstof, één van de bovenstaande outdoor activiteiten. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen. Extra informatie:

  • Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B of voor de Choppers een bromfietscertificaat.
  • De activiteiten kanovaren, back to basic en boogschieten kunnen ook op onze locatie worden gedaan. Hierdoor is het ook mogelijk om de groep te splitsen en beide activiteiten tegelijkertijd te doen. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof
  • Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

Categorieën