Camping met tieners in Nederland

Ben je op zoek naar een leuke tienercamping in Nederland geschikt voor het hele gezin? Dan zit je goed in Overijssel. Gezinnen met jonge kinderen en tieners zullen zich hier uitstekend vermaken. Zo worden er speciale activiteiten voor tieners georganiseerd door het recreatieteam en er wordt bijvoorbeeld een ontmoetingsplek gecreëerd zodat leeftijdsgenoten samen een leuke vakantie kunnen beleven.

Op vakantie met tieners in Overijssel

Op de tienercampings in het Vechtdal zijn ze extra bezig om het ook voor tieners aantrekkelijk te maken om mee te gaan op een kampeervakantie in Nederland. Zo worden er activiteiten georganiseerd, zoals een filmnacht, disco of dropping. Maar er worden ook leuke faciliteiten voor de tieners op de camping geplaatst. Wat dacht je van samen airhockey spelen, lasergamen, een tokkelbaan op het water of een pannakooi. Wat dacht je van een strandvakantie in Overijssel? De tieners zullen zich uitstekend vermaken op het strand op één van de campings.

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Strandvakantie met tieners in Overijssel

Voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar is deze tienercamping een goede keuze. Naast de visvijver is er een recreatiemeer met waterglijbanen en een speeleiland met tokkelbaan, heeft het Stoetenslagh een overdekt zwembad en een overdekt strand.

✓ Activiteiten zoals lasergamen en beachparty's
✓ Ook animatie voor jongere kinderen
✓ Overdekt strand
✓ Recreatiemeer met glijbanen

Meer informatie?

Vakantiepark 't Rheezerwold

Tienercamping in Overijsselse Vechtdal

5-sterren vakantiepark 't Rheezerwold zorgt ervoor dat tieners zich uitstekend vermaken. Lekker actief doen met leeftijdsgenoten staat hier centraal. Samen quad rijden, voetballen, zwemmen in het binnen- of buitenzwembad of boogschieten. En 's middags lekker met z'n allen een frietje eten in de cafetaria. 't Rheezerwold zorgt voor een ideale ontmoetingsplek voor de oudere jeugd.

✓ Overdekt zwembad en buitenbad
✓ Interactieve voetbalmuur
✓ Pannavoetbalkooi
✓ Animatieprogramma voor tieners

Meer informatie?

Camping de Belten

Familiecamping, ook voor tieners

Op deze camping vlakbij Hardenberg zorgen ze voor een origineel, sportief en uitdagend animatieprogramma waarbij het gehele gezin een leuke vakantie kan beleven. Tieners kunnen daarnaast met leeftijdsgenoten genieten in de Chillroom, waar o.a. een poolbiljart, tafelvoetbal en airhockeytafel staan. Er zijn ook voldoende outdooractiviteiten, zoals paintbal en boogschieten. Of ze kunnen spelen in het grote buitenzwembad met glijbaan of het avontuurlijk binnenzwembad. Top vakantie voor iedereen.

✓ Paintball
✓ Binnen- en buitenzwembad
✓ Vis- en roeivijver
✓ 4-sterren camping

Bekijk tienercamping