Camping aan het water

Kies je voor een rustgevende visvakantie? Of ga je liever heerlijk varen op het water met een bootje? Een camping aan het water in het Vechtdal zorgt voor een goede combinatie van prachtige natuur, avontuurlijke en ontspannende activiteiten en uitgebreide faciliteiten. Op of nabij de campings zijn alle gewenste ingrediënten aanwezig voor een geslaagde vakantie. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van kano’s of (fluister)bootjes.

Zorgeloos vakantie vieren op een camping aan het water

De Vecht in Overijssel is de trots van het Vechtdal. De rivier die kronkelend een weg door het schitterende landschap baant, heeft prachtig gelegen campings aan het water. De Vecht is een paradijs voor de hengelsportliefhebber, om een unieke vaartocht te maken met boot of kano of om heerlijk te genieten aan de oevers van de rust en de natuur. Laat je inspireren en boek je kampeer- of bungalowvakantie op een camping met water in het Vechtdal, Overijssel!

't Loozerveld - Loozen (Hardenberg)

Midden tussen de groene weilanden, dicht aan de Duitse grens ligt Minicamping 't Loozerveld. De camping is gelegen aan viswater en is tevens een ideaal uitgangspunt voor fietstochten. Op deze camping vind je rust, ruimte en gastvrijheid.

Beerze Bulten - Beerze (Ommen)

Kamperen bij 5-sterrencamping Beerze Bulten in Ommen betekent optimaal genieten van het heerlijke buitenleven met alle luxe en comfort binnen handbereik. Spelcomputers, laptops en iPads kun je bij een bezoek aan deze kindercamping thuis laten. Bij Beerze Bulten rennen, vliegen en klauteren de kinderen namelijk van het ene naar het andere avontuur.

De Roos - Beerze (Ommen)

Camping De Roos is een sfeervolle, ruim opgezette natuurcamping, bijzonder fraai gelegen in een zacht glooiend rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht. Natuurcamping De Roos biedt sfeer, rust, ruimte en natuur op een werkelijk unieke locatie.

Koeksebelt - Ommen

Ruime plaatsen, luxe en comfort. Dat is kamperen op camping de Koeksebelt in Ommen. Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen, is het goed toeven op de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand. Kamperen in Ommen.

Anna's Hoeve - Ommen

Camping Anna's Hoeve is gelegen aan de Overijsselse Vecht en grenst direct aan het Laarbos. Je kampeert midden in de natuur en toch ben je in 10 minuten in het gezellige centrum van het Hanzestadje Ommen.

Arendshorst - Ommen

Resort de Arendshorst is gelegen op een toplocatie direct aan de Vecht te Ommen en beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan, vouwwagen of camper en comfortabele bungalows direct aan het water.

De Kemminckhorst - Dalfsen

Mini boeren camping “ de Kemminckhorst”, prachtig camping gelegen direct aan de Overijsselse Vecht tussen Dalfsen en Ommen. De camping heeft 25 ruime plekken.Er zijn wandel en fiets mogelijkheden vanaf de camping. De camping heeft een zwemsteiger en strandje.

Boerhoes - Dalfsen

Verblijf op deze boerencamping met fruitbomen en modern toiletvoorzieningen. Voor het ontbijt kan worden gezorgd. Geniet van (boeren-)dranken, krentenwegge en heerlijk boerenijs onder de perenboom. Beelden en andere kunst hebben een fraaie en natuurlijke plaats op en rond “Boerhoes”.

Vecht & Zo - Zwolle

Sfeervolle verblijfsrecreatie direct aan de Vecht in het bijzonder prachtige Vechtdal. Tussen Zwolle (historische binnenstad op 5km.) en Dalfsen (6km.) ligt in de poort van het Vechtdal onze camping, groepsaccommodatie, familiehuis en Bed & Breakfast Vecht & Zo.