Boottocht over de Vecht

Een boottocht over de Vecht is een heerlijke dagbesteding met een groep vrienden, familie of collega’s. Het maakt niet uit of je een verjaardag viert of op een bedrijfsuitje bent, iedereen komt tot elkaar tijdens een boottocht over de Vecht. Terwijl je kabbelt over het water door het groene decor van het Vechtdal ontstaan de beste gesprekken en vinden de mooiste ontmoetingen plaats. Serveer ondertussen een hapje en drankje en iedereen gaat na afloop met een voldaan gevoel naar huis.

In en om het Vechtdal kan je kiezen uit een reeks betrouwbare, professionele partijen, die boottochten over De Vecht verzorgen. In geheel onwillekeurige volgorde presenteren we je graag enkele gerenommeerde namen, waar je terecht kunt voor een op maat samengestelde boottocht.

Rederij Peters

Bij Rederij Peters in Ommen kan je terecht voor ieder type boottocht over De Vecht voor groepen tot maar liefst 140 personen. In eerste instantie denkt men gelijk aan de rondvaartboten, maar Rederij Peters beschikt ook over een partyschip. Het partyschip kan voor elke gelegenheid opgemaakt worden; van huwelijksboot tot casinoboot. De catering verzorgt high tea’s, huwelijksrecepties, buffetten, bbq’s en meer.

Met name voor bedrijfsuitjes is goed om contact op te nemen met Rederij Peters en de mogelijkheden te bespreken om een boottocht te combineren met activiteiten in het Vechtdal zoals een geocoaching tocht, funbiketour of een bezoek aan een Escape Room.

Hiawatha Actief

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Klop dan aan bij Hiawatha Actief! Met kleinere groepen kan je een tocht maken in een motorboot, kano of kajak. Voor grotere groepen ligt er een reuzenkano klaar of is het mogelijk om zelfs een drakenbootrace te organiseren, waarbij twee boten het tegen elkaar opnemen. Doe je het liever rustig aan dan zijn de barbecueboot, lounge- en bbq–donut smakelijke alternatieven.

Historische boottocht over De Vecht

Zoek je een boottocht met een historisch karakter dan ben je bij de Vechtezomp aan het juiste adres. Ruim drie eeuwen geleden was de zomp een vervoersmiddel voor goederen, maar tegenwoordig dient het enkel een recreatief doel. Stichting Vechtezomp biedt diverse groepsarrangementen aan tot wel 55 personen, waarbij je een boottocht over De Vecht kunt combineren met een bezoek aan het oude centrum van Gramsbergen of een bierproeverij.