Leg aan in een jachthaven aan De Vecht

Op en om het water

Op zoek naar een jachthaven aan De Vecht? In het Vechtdal zijn enkele hele mooie jachthavens waar je je boot kunt aanleggen of een boot kunt huren. Een dagje varen over De Vecht is de ideale manier om het Vechtdal te genieten. We helpen je graag verder met enkele suggesties voor het vinden van een jachthaven aan De Vecht.

  • Jachthaven Ommen In hartje Ommen ligt een relatief nieuwe jachthaven, die voldoet aan alle moderne wensen en eisen. Jachthaven Ommen werd in 2014 opgeleverd en biedt plaatsen aan leden en passanten. Enkele bijzonderheden zijn bijvoorbeeld de centrale ligging in de stad, de grote speelweide voor kinderen en gratis Wi-Fi.
Jachthaven Ommen
Jachthaven Ommen

  • Jachthaven Dalfsen Ten westen van de Blauwe Bogen Brug ligt de Jachthaven van Dalfsen. Na een grondige renovatie in 2011 biedt de haven plek voor tientallen passanten. Tijdens de zomer kan het druk zijn en biedt de kade naast de brug ook plek voor een tiental boten. Zowel voor de aanleg in de haven als de kade dien je liggeld te betalen.
Jachthaven Dalfsen
Jachthaven Dalfsen

  • Jachthaven Hardenberg De jachthaven van Hardenberg is meer een haven voor allerlei recreatieve watersporters. Zo is er plek voor boten om aan te leggen, maar zie je hier ook waterfietsen, kano’s en elektrische fluisterbootjes. De steiger is een wandelpromenade, waar je op warme zomeravonden tot laat stellen ziet flaneren.
Jachthaven Hardenberg
Jachthaven Hardenberg

  • Jachthaven Gramsbergen Gramsbergen kent een kleine jachthaven die onderdeel is van recreatiepark ’t Hooge Holt. Passanten kunnen hier aanleggen en de nacht doorbrengen op hun eigen boot. Het voordeel van deze locatie is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park, waaronder een kapsalon, kinderboerderij, beautysalon en bowling.

Wil je het varen over De Vecht eens combineren met een dagje vissen? Lees dan ons artikel over vissen aan de Vecht en ontdek de mooiste visplekjes in het Vechtdal.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen