navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

De lekkerste smaakadresjes voor het paasweekend

 • Leestijd 2
 • Gelezen 3199 keer

Duik in de paassfeer van het Vechtdal met een onvergetelijke paasbrunch. Ontdek de smaakexplosies van lokale lekkernijen middenin de mooie omgeving. Een feest voor de zintuigen tijdens de paasdagen!

 1. Het Boscafé

  Geniet op eerste en tweede paasdag van een uitgebreide paasbrunch in het gezellige Boscafé! Op beide paasdagen serveren ze een uitgebreid paasbuffet met warme en koude gerechten. Denk aan knapperige broodjes met keuze uit verschillende soorten beleg, eitjes, verse salades, quiche, heel veel zelf gebakken taartjes en natuurlijk nóg veel meer… Kom genieten van een tafel vol lekkers!

 2. Auberge ‘t Asje

  Geniet van een heerlijke paasbrunch bij Auberge ’t Asje in Dalfsen. Op de tafel vind je onder andere een mostersoepje, groentequiche en een verse fruitsalade. Bij lekker weer kunnen de kinderen op zoek gaan naar eieren in de tuin.

 3. Brasserie de boerderij

  De eerste feestdagen van het jaar staan alweer voor de deur! Wat gaat u doen met het gezin? Natuurlijk lekker brunchen bij Brasserie de Boerderij. Lekker tafelen in de sfeervolle brasserie! Voor de kinderen zal er tussendoor een activiteit worden georganiseerd.

 4. De Buurman

  Maak het jezelf gemakkelijk of verras iemand en bestel een brunchbox bij De Buurman. Deze (h)eerlijke paas brunchboxen bestaan uit allerlei hele verse producten, lekker voor het paasweekend. Er is keuze uit een fruitbox en/of zuivelbox.

 5. De Rheezerbelten

  Bistro de Rheezerbelten heeft ook voor Pasen weer een bijzonder menu samengesteld. Luxe broodjes en salades, charcuterie, zoete hapjes en nog veel meer. Eet smakelijk!

 6. De Zon Hotel & Restaurant

  Bij Hotel & Restaurant De Zon kan je niet alleen blijven eten. Hier hebben ze een speciaal paasarrangement. Overnacht in een van de standaard kamers en begin de dag goed met een uitgebreid paas ontbijt. Op een dag naar keuze kan je genieten van een high beer of high wine. Tevens serveren ze een 4-gangen paas diner op zaterdag of zondag.Voordat je de laatste dag de deur uitgaat, serveren ze een uitgebreid paasontbijt.

Wat vind je van dit artikel?