navigatie overslaan

Camping De Agnietenberg

Welkom in Zwolle, door de Fietsersbond uitgeroepen tot beste fietsstad van Nederland!! Er zijn weer chalets en stacaravans beschikbaar voor langverhuur. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden.

Nieuw vanaf 2015: Buitensport Zwolle (www.buitensportzwolle.nl) krijgt een eigen accommodatie op Camping de Agnietenberg direct naast onze horecafaciliteiten. Hierdoor kunt u straks nog makkelijker met een groep activiteiten doen op en rond de Agnietenplas. Flyer Buitensport Zwolle Ook ideaal voor groepen collega’s en vrienden. Camping de Agnietenberg is een samenwerking aangegaan met het overdekte zwembad en fittness ruimte De Vrolijkheid. Dit gloednieuwe zwembad ligt heel dicht bij de camping. U kunt nu als gast van Camping de Agnietenberg tegen zeer gereduceerde prijzen gebruik maken van een seizoens- of maandabonnement of een dagkaart kopen bij de receptie van de camping. Kijk voor de bijzonderheden bij sport en ontspanning. Camping de Agnietenberg is schitterend gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle. Onze gezinscamping grenst aan de ene zijde aan bosgebied en de andere zijde grenst aan de Agnietenplas en de Overijsselse Vecht. Het bosgebied is gelegen op de Agnietenberg, een uit de ijstijd daterend rivierduin met vele oude bomen en mooie bospaden, ideaal voor een heerlijke wandeling of als speelgebied voor de kinderen.

De Agnietenplas ligt in de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht. Het is een grote plas met een mooi recreatiestrand, vis- en watersportmogelijkheden. In de Agnietenplas worden regelmatig grote snoekbaarzen, karpers en andere vissoorten gevangen. Zeker de moeite waard om de hengel eens uit te gooien !

De stad Zwolle is een van de oudste Hanzesteden. Het gezellige centrum nodigt uit tot een heerlijke dag winkelen, een drankje op een van de zonnige terrassen of een theaterbezoek. Fietstochten over de vele dijkjes richting de Hanzesteden Hasselt en Kampen of naar het mooie Giethoorn maken de omgeving compleet als vakantiebestemming. In 2006 is Zwolle gekozen tot groenste stad van Europa. Door bewust en voorzichtig om te gaan met het groen en de natuur op de camping, waant u zich in een oase van rust. Toch bevindt u zich op slechts drie kilometer van het centrum van Zwolle. Niet voor niets hebben wij de slogan: “het groene hart van Zwolle”. Continu wordt er hard gewerkt om Camping de Agnietenberg nog aantrekkelijker en gastvriendelijker te maken, zodat deze langzamerhand een begrip wordt in toeristisch Nederland. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op De Agnietenberg.

Categorieën