navigatie overslaan

Eindeloos speelplezier

5x binnenpret in Het Vechtdal

 • Leestijd 2
 • Gelezen 1481 keer

Op straat vormen zich plassen, op het raam dwarrelen druppels naar beneden en de lucht is grauw. Wat ga je dan doen? In Het Vechtdal zijn genoeg uitjes voor als het buiten slecht weer is. Eigenlijk zijn deze plekken altijd leuk.

 1. 1

  Natuuractiviteitencentrum De Koppel

  De Koppel is hèt natuuractiviteitencentrum van de gemeente Hardenberg. Tevens is De Koppel Anjerpunt voor Vechtdalbeleving, thema water en natuur. Jong of oud, inwoner van Hardenberg of recreant, met of zonder kinderen: iedereen is van harte welkom. Een prima locatie om educatie en dagje uit te combineren.

 2. 2

  Overdekte zwembaden

  Of je nu met vrienden, je partner of als gezin gaat: een dagje zwemmen is altijd leuk. Reikhalzend kijken we uit naar de zomer, om de bikini en zwembroek uit de kast te plukken en naar het zwembad te rennen. Zon lijkt het belangrijkste ingrediënt, maar ook bij minder weer kun je heerlijk zwemmen. In een overdekt zwembad natuurlijk!

 3. 3

  Het Giga Konijnenhol

  Ga op avontuur in de ondergrondse speeltuin het Giga Konijnenhol op Vakantiepark de Beerze Bulten! Als ware konijntjes springen kinderen hier in het rond, van het ene speeltoestel naar het andere. En 's middags kijken ze naar de theatervoorstelling van mascotte Bultje.

 4. 4

  De Wolventuin

  Ook wanneer de weersomstandigheden een keertje tegenzitten kunnen kinderen bij De Wolventuin op Camping de Kleine Wolf klimmen, klauteren, springen en spelen. Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

 5. 5

  Escaperooms in het Vechtdal

  Houd jij van een gave, uitdagende en spannende activiteit in het Vechtdal? Dan is één van de Escape Rooms vast wat voor jou. Kunnen jullie binnen een uur ontsnappen van de zinkende boot? Of gaan jullie voor een combinatie van Expeditie Robinson en de Escape Room. Ga samen met jouw team de strijd aan tegen een ander team. Leuk voor familie's, vriendengroepen, collega's... Eigenlijk voor iedereen.

Wat vind je van dit artikel?