Kunstwegen

Voor wie kunst en natuur wil combineren met een portie lichaamsbeweging, is Kunstwegen een echte aanrader. Kunstwegen volgt in grote lijnen de rivier de Vecht, die op een lengte van 180 km dwars door het Duits-Nederlandse Vechtdal van Ohne over Nordhorn naar Zwolle gaat. De route is opgedeeld in zeven trajecten. Fiets door een afwisselend landschap en ontdek onderweg op 80 geselecteerde plekken eersteklas kunstwerken van hedendaagse kunstenaars.

Het meest interessante openluchtmuseum van Europa

De kunstwegenroute is het grootste en één van de meest interessante openluchtmuseum van Europa! De borden van de kunstwegen-route wijzen je tijdens je rondrit de weg. Bij alle kunstwerken vind je tot op grote afstand zichtbare informatiezuilen met wetenswaardigheden over de kunst, de natuur en de geschiedenis van de regio.

Download hier de flyer met kunstwerken, arrangementen en infopunten langs de Kunstwegenroute. Wil je meer informatie over de Kunstwegen? Bezoek dan de website www.kunstwegen.nl.

Kunstarrangement De Zon Hotel & Restaurant

€ 137,50 p.p.

Prachtlocatie met terras aan de Vecht nabij centrum Ommen voor kunstliefhebbers.

Kanotocht met picknick

€ 10,00 p.p.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit op het water gecombineerd met heerlijk eten? Boek dan deze kanotocht met picknick.

Arrangement met de Vechtezomp naar Diffelen

€ 20,00 p.p.

Vaar over de Vecht van Hardenberg naar Diffelen. Geniet onderweg van de prachtige natuur van het Vechtdal en de verhalen over de geschiedenis van de Vecht en de streek.