Fietsen in Vechtdal Overijssel

Fietsen in Vechtdal Overijssel

Opgepompte fietsbanden en wellicht een goed gevulde picknickmand voor onderweg. Dat is alles wat je nodig hebt. Met je voeten op de pedalen en je gezicht in de wind gaan er vele honderden kilometers aan fietspaden aan je voorbij. Fiets over bospaden en oude klinkerwegen. Onderweg zie je dat het rivierlandschap stroomopwaarts plaatsmaakt voor uitgebreide loof- en naaldbossen met heuvels, heidevelden gaan over in koelanden en houtwallen in bossen. Geniet al fietsend van het steeds wisselende landschap.

Spring maar achterop bij mij en kom naar het Vechtdal

Neem je vriend of vriendin mee achter op je fiets en kom een heerlijk weekend naar het Vechtdal. Na een dagje fietsen is het toch een heerlijk idee dat je niet naar huis hoeft maar je lekker kunt blijven slapen in het Vechtdal. ’s Morgens vanuit je tent de vogels horen fluiten op één van de vele campings of genieten van een heerlijk ontbijt in een Bed & Breakfast of hotel. In het Vechtdal kan het allemaal.

Wilma van de Lemeler Esch aan het woord

Wilma vertelt in deze video meer over fietsen in de omgeving van Lemele en Ommen. Bekijk de video en ontdek of het fietsronde Ommen-Lemele ook iets voor jou is.

Fietsrondjes Vecht- en Reestdal