De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Boerderij-Camping Grenszicht

Boerderij-Camping Grenszicht is onderdeel van Melkveehouderij Schrotenboer! Op de boerderij-Camping valt van alles te beleven. Boerderij-Camping Grenszicht ligt in een rustige omgeving aan een doodlopende weg, nabij de Duitse Grens. Het is een in bedrijf zijne boerderij met momenteel circa 60 koeien die dagelijks gemolken worden met een melkrobot.

  • Plaats Hardenberg

Over de boerderij

Boerderij-camping Grenszicht ligt in een landelijk zeer rustige omgeving aan een doodlopende weg, nabij de Duitse grens, op geringe afstand van de Duitse bossen, waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Je kunt hier echt kamperen bij de boer want het bedrijf is een melkveehouderij, dagelijks melken zij ca. 55 melkkoeien. Ook hebben ze jongvee, waaronder jonge kalfjes. En er is een kinderboerderij met hangbuikzwijn, pony's, geitjes, kippen, konijnen en poezen. Men mag meehelpen met het verzorgen van de dieren, ook mag men mee op de tractor en kijken naar het melken van de koeien, en kalfjes de fles geven.

Kinderen kunnen gratis pony-rijden in de buitenmanege. Ook kunnen zij gratis gebruik maken van de skelters, trampoline, speeltuinen met zandbak, echte speeltractor, kabelbaan en tafeltennistafel. In de mei, zomer en herfstvakantie wordt elke woensdag een springkussen opgezet.

Wat is er te doen

Op de boerderij van Grenszicht is veel te beleven! Dit kun je er doen: - Dwalen in het maïsdoolhof! (vanaf half juli t/m half oktober) - Boerengolf spelen - Frisbeegolf spelen - Kinderfeestjes vieren - Schat zoeken met een metaaldetector - Skelteren - Dieren knuffelen in de kinderboerderij - Kalfjes de fles geven - Ijsjes eten - Uitrusten op het terras - Kamperen op de boerderij-camping - Spelen in het stro - Spelen in de grote speeltuin - Steppen huren - Familiefiets huren

Contactinformatie

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen

Voorzieningen

  • (Indoor) speeltuin

Categorieën