navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

Verrukkelijke aspergediners

 • Leestijd 3
 • Gelezen 7708 keer

Asperges op het menu. Wij worden er enorm blij van! Zeker als ze zijn klaargemaakt door een top chef van één van de aspergerestaurants die het Vechtdal rijk is. Heerlijk mals, zodat je ze bijna naar binnen kunt slurpen. Begeleid door een koel glas witte Reestlander wijn … Mmm! Trek gekregen? Hieronder vind je de restaurants in het Vechtdal met een speciaal aspergemenu.

 1. 9

  Driedaags Asperge arrangement bij Hotel Wildthout

  Bij Hotel Wildthout in Ommen doen ze het helemaal speciaal dit aspergeseizoen. Een bijzonder smakelijk aspergearrangement met twee overnachtingen inclusief ontbijt, een 4-Gangen én 5-gangen aspergemenu met sprankelend aperitief en een lunch tussen de aspergevelden met aansluitend rondleiding en uitleg van de teler. Op 26 april, 3 mei, 24 mei en 31 mei is dit arrangement te boeken.

 2. 8

  Vier de Lente bij de Rheezer Bistro

  Vier het aspergeseizoen in de Rheezer Bistro. Op de menukaart vind je de asperges van Ernie van der Kolk terug. Asperges klassiek met beenham of zalm. Ook in het Chef’s menu wordt het uniek product de Vechtdal asperge gebruikt.

 3. 7

  Brasserie De Zeven Deugden

  Bij Brasserie De Zeven Deugden hebben ze een speciaal 4-gangen aspergemenu. Hun asperges komen natuurlijk uit het Vechtdal, namelijk van Tuinderij van der Kolk Start met heerlijke aspergesoep, ga verder met carpaccio met gemarineerde asperges. Kies als hoofdgerecht voor asperges met beenham, runder entrecote of zalm. Sluit het menu af met een cheesecake met verse aardbeien en vanilleijs.

 4. 6

  De Barones

  Welkom bij Borrels & Bites De Barones. Hier geniet je onbeperkt van de kleine gerechtjes, ook wel de Barones Bites genoemd. Proef en laat je verrassen door de gerechtjes die het keukenteam voor je klaarmaakt. Tijdens het aspergeseizoen zijn er ook drie verrukkelijke bite specials. Namelijk huisgemaakte aspergesoep, asperges met zalm en hollandaisesaus en zalmtartaar met asperges.

 5. 5

  Hotel Mooirivier

  Geniet van een heerlijke aspergelunch of -diner bij restaurant Aan de Oever bij Mooirivier! Het keukenteam heeft een heerlijk menu samengesteld met de asperges van buurman/teler Ernie van der Kolk. Bij mooi weer dekken ze graag een leuk tafeltje aan het water voor je, zodat je kunt genieten van het bijzonder fraaie uitzicht over de Vecht.

 6. 4

  Herberg de Witte Gans

  In Herberg de Witte Gans kun je genieten van gerechten uit de internationale keuken. Door Michelin bekroond met een Bib Gourmand voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hier kun je jezelf dus goed trakteren met een heerlijk aspergerecht gemaakt door de beste koks met de beste streekproducten!

 7. 3

  De Klomp Charme Hotel & Restaurant

  Geniet in dit sfeervolle restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediënten. De Klomp is de ideale start voor een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Geniet na de tocht van een heerlijk 4-gangen aspergediner bij De Klomp. Graag vooraf reserveren!

 8. 2

  Restaurant Ekkelenkamp

  Door de prachtige ligging is Ekkelenkamp in Ommen een perfecte bestemming voor je diner tijdens het aspergeseizoen. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie of thee met gebak uit hun eigen patisserie.

 9. 1

  De Zon Hotel & Restaurant

  Met een mooi terras, beach club, restaurant aan het water, pub en 35 hotelkamers is De Zon de ideale locatie om te genieten van de rust en ontspanning. Door het gebruik van verse streekproducten, vooral tijdens het aspergeseizoen,worden de menu’s extra bijzonder geserveerd.

Wat vind je van dit artikel?