Verrukkelijke aspergediners

Verrassend Vechtdal

Asperges op het menu. Wij worden er enorm blij van! Zeker als ze zijn klaargemaakt door een top chef van één van de aspergerestaurants die het Vechtdal rijk is. Heerlijk mals, zodat je ze bijna naar binnen kunt slurpen. Begeleid door een koel glas witte Reestlander wijn … Mmm! Trek gekregen? Hieronder vind je de restaurants in het Vechtdal met een speciaal aspergemenu.

 1. 14

  Amused Food & Wine

  Asperges van bed tot bord. Met eerlijke producten uit de regio en heerlijke begeleidende wijnen probeert Amused Food & Wine de culinaire harten van het Vechtdal sneller te laten kloppen. Gedurende het aspergeseizoen serveren zij asperges met een bijzondere presentatie.
  Verrukkelijk aspergediner vanaf €39,50

 2. 13

  Hotel & Restaurant de Barones

  Gelegen in een jaren 30 pand tussen bos en natuur, aan diverse wandel- en fietsroutes in het mooie Vechtdal ligt restaurant en hotel De Barones. Na het wandelen of fietsen genieten van een heerlijk aspergediner in een sfeervolle ruimte of het vernieuwde terras? Kom vooral langs!

  Uitgebreide aspergekaart met variatie aan diverse heerlijke gerechten.

 3. 12

  Bokkepruik Restaurant en Lounge

  De Bokkepruik hotel en restaurant is ingericht met veel hout en hippe accessoires. Je kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht voor lunch en diner met een dagelijks wisselend dagmenu en een uitgebreide a la carte kaart met regionale producten, ook tijdens het aspergeseizoen! Verrukkelijk viergangen aspergediner vanaf €39,50.

 4. 11

  Hotel Mooirivier

  Geniet van een heerlijke aspergelunch of -diner bij restaurant Aan de Oever bij Mooirivier! Het keukenteam heeft een heerlijk menu samengesteld met de asperges van buurman/teler Ernie van der Kolk. Bij mooi weer dekken ze graag een leuk tafeltje aan het water voor je, zodat je kunt genieten van het bijzonder fraaie uitzicht over de Vecht.

  Verrukkelijk twee-, drie- of viergangen diner en lunch vanaf €31,00.

 5. 10

  Herberg de Witte Gans

  In Herberg de Witte Gans kun je genieten van gerechten uit de internationale keuken. Door Michelin bekroond met een Bib Gourmand voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hier kun je jezelf dus goed trakteren met een heerlijk aspergerecht gemaakt door de beste koks met de beste streekproducten!

  Verrukkelijke aspergegerechten vanaf €7,75.

 6. 9

  De Klomp Charme Hotel & Restaurant

  Geniet in dit sfeervolle restaurant van ambachtelijk bereide gerechten met veelal biologische en streekeigen ingrediënten. De Klomp is de ideale start voor een urenlange wandel- of fietstocht door de prachtige natuur van het Vechtdal. Geniet na de tocht van een heerlijk aspergediner bij De Klomp.

  Verrukkelijk aspergediner vanaf €21,50.

 7. 8

  Hof van Dalfsen

  Het restaurant en hotel heeft een unieke ligging in het Vechtdal van Overijssel, te midden van bos en weilanden, dichtbij het centrum van Dalfsen en slechts 10 minuten rijden vanaf Zwolle en Ommen. In Hotel Restaurant Hof van Dalfsen & Brasserie ‘t Hof geniet je in ongedwongen sfeer van een heerlijk aspergemenu.
  Verrukkelijk aspergediner vanaf €27,50. Driegangen streekmenu incl. overnachting en ontbijt op zondag vanaf €52,50.

 8. 7

  Sprookjescamping de Vechtstreek

  Het ‘mooiste plekje’ in het Vechtdal is de Sprookjescamping, dat vindt Hannah de Heldhaftige althans. Op de Sprookjescamping komt het sprookje van Hannah en haar negen sprookjesvrienden tot leven. Er is elke dag animatie en theater voor kinderen t/m 10 jaar. Voor gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen de plaats om lekker te genieten van een overheerlijk aspergemenu, persoonlijk klaargemaakt door Kabor de Kabouter die de scepter zwaait in de Kasteelkeuken.

  3 gangen aspergemenu € 27,50 per persoon
  4 gangen aspergemenu € 32,50 per persoon

 9. 6

  Hotel Waanders

  Ben je onderweg en toe aan een koffiestop? Zoek je een plek voor een zakelijke lunch? Of wil je een avondje culinair genieten? De koks van Restaurant Waanders bereiden de hele dag door allerlei heerlijke gerechten, ook tijdens het aspergeseizoen!

  Driegangen aspergemenu voor €32,50

 10. 5

  Restaurant Ekkelenkamp

  Door de prachtige ligging is Ekkelenkamp in Ommen een perfecte bestemming voor je diner tijdens het aspergeseizoen. Maar natuurlijk ook voor een kopje koffie of thee met gebak uit hun eigen patisserie.

  Verrukkelijk drie- en viergangen aspergediner vanaf €30,50.

 11. 4

  Hotel & SPA – Paping

  Proef Overijssel in het restaurant van het hotel. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en producten die geproduceerd zijn met respect voor omgeving en milieu. Geniet dit voorjaar van de asperges uit Verrukkelijk Vechtdal en laat je smaakpupillen verrassen bij Restaurant Paping.

  Verrukkelijk aspergediner vanaf €25,00.

 12. 3

  Brasserie Tante Pos

  Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale ‘voormalig Postkantoor’, gelegen in het centrum van Ommen. Zij heten je graag welkom voor een kopje koffie, borrel, lunch of een avondje uit dineren tijdens het aspergeseizoen. Verrukkelijk viergangen aspergediner vanaf €18,75.

 13. 2

  De Zon Hotel & Restaurant

  Met een mooi terras, beach club, restaurant aan het water, pub en 35 hotelkamers is De Zon de ideale locatie om te genieten van de rust en ontspanning. Door het gebruik van verse streekproducten, vooral tijdens het aspergeseizoen,worden de menu’s extra bijzonder geserveerd.
  Verrukkelijk aspergediner vanaf €32,00.

 14. 1

  Streekrestaurant de Vechtdalkok

  Streekrestaurant de Vechtdalkok is een bijzondere belevenis in het Vechtdal. Lekker genieten van het witte goud, traditioneel bereid in een eigentijds jasje! Geniet van Sallandse asperges met huisgemaakte ham van wolvarken en boterjus of Sallandse asperges met gerookte schotse zalm en een advocaatmayonaise.
  Verrukkelijk aspergediner vanaf €21,50

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen