4 keer High Tea in het Vechtdal

Verrassend Vechtdal

High tea, dat is het uitgelezen moment om te genieten van thee en overdadig veel lekkers. Vooral vrouwen maak je hier blij mee. Lekker met vriendinnen theeleuten en bijkletsen, maar ook leuk om met vriendinnen te doen! De omgeving van het Vechtdal maakt high tea bij één van deze plekken absoluut de moeite waard!

 1. 4

  High Tea bij De Barones in Dalfsen

  De High Tea in Dalfsen bij De Barones is tot in de puntjes verzorgd. Geniet van verschillende soorten thee en eet daarbij allerlei lekkere High Tea hapjes. Ze serveren onder andere scones, quiche, sandwiches en nog veel meer. De verse hapjes maken ze uiteraard zelf en de thee is van hoge kwaliteit. Een High Tea met de allure van een echte ‘English Tea’.

 2. 3

  High tea bij de Gloepe

  In een prachtige Sallandse boerderij “De Gloepe” samen komen en heerlijk ontspannen en genieten van een heerlijke High Tea met verschillende thee soorten, etagères’s gevuld met diverse cakejes, marmelade (jam), sandwiches belegd met hartig en zoet maar ook met diverse huisgerookte vissoorten, citroen en verse munt, bon bon’s en snoeperijen.

 3. 2

  High Tea bij Boscafé in Lemele

  Verborgen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg vindt u Boscafé De Lemeler Esch. Kom genieten van een prachtige omgeving, dichtbij Ommen. Lekker bijkletsen met wat vriendinnen en genieten van een tafel vol lekkere gerechtjes. Hartige en zoete hapjes, geserveerd met verschillende smaken verse kruidenthee.

 4. 1

  Tea time op Landgoed het Laer

  Combineer wandelen op het prachtige landgoed met een uitgebreide high tea. Bij Tea Time Ommen serveren ze verschillende arrangementen. Een lekkere beloning na een lange wandeling!

Meer leuke verhalen