navigatie overslaan

Tips

Tips om bij je asperges te serveren!

  • Leestijd 1
  • Gelezen 1441 keer

Een lekker aspergerecept uitgezocht, asperges geschild en gekookt. De botersaus is warm en het eitje voor erbovenop gesneden. Nu kunt u heerlijk gaan genieten van uw zelfgemaakte aspergediner. Maar wat serveert u daar nou eigenlijk het beste bij? Welke wijn past bij asperges? Of misschien houdt u wel meer van bier. Wij hebben een aantal streekproducten uit het Vechtdal voor u op een rijtje gezet. Daar worden uw asperges nóg lekkerder van. Eet smakelijk!

  1. Pauw Bier

    Geniet van aspergebier van Pauw Bier! Een heerlijk bier dat in aanvang heerlijk fris is. De afdronk is echter iets bitter, waarna je langzaam de asperges begint te proeven!

  2. Wijn van Reestlandhoeve

    De Reestlandhoeve staat bekend om haar Reestlander wijnen. Nederlandse kwaliteitswijnen uit het Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe. Wat is er leuker en lekkerder dan een heerlijke maaltijd met asperges uit het Vechtdal te maken en hiervan te genieten samen met een glas Reestlander Wit.

  3. Kaas van Heileuver

    Zoals elk jaar maakt Kaasboerderij Heileuver weer de lekkerste aspergekaas. Geniet tijdens het aspergeseizoen van de lekkerste aspergekaas gemaakt van gedroogde aspergekoppen gemengd met asperge-lente-ui!

Wat vind je van dit artikel?