navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

Top 5 terrassen aan De Vecht

 • Leestijd 2
 • Gelezen 30478 keer

Bekijk onze top 5 terrassen aan de Vecht. Waar moet je zijn voor een drankje en bitterbal of juist een hoogstaande culinaire verwennerij met uitzicht over De Vecht. Er gaat niets boven lekker genieten van een uitzicht met water, groen en voorbijtrekkende pleziervaart. Maak een keuze uit de top 5 terrassen aan de Vecht en proost op een heerlijke dag in het Vechtdal.

 1. 5

  Nautilus Bar by Flow

  Een bijzondere plek aan de Vecht bij Hotel De Zon. Met je voeten in het zand en een drankje in je hand geniet je van het fantastische uitzicht over de Vecht. Er er is ook een aanlegsteiger voor de sloep!
  Voorbrug 1, Ommen

 2. 4

  Buitenplaats de Luwte

  Op een mooie plek aan de Vecht ligt Buitenplaats de Luwte. Op slechts 10 minuten fietsen van de historische binnenstad van Zwolle. Fietsers en wandelaars starten of eindigen hun tocht hier graag. Je kunt hier heerlijk ontspannen en genieten in de Luwte van een hapje & drankje op het terras met uitzicht over de Vecht.
  Hessenweg 14b, Zwolle

 3. 3

  Grand café de Fabriek

  Gevestigd in de oude cichoreifabriek aan het waterfront van Dalfsen vind je Grand Café De Fabriek. Met uitzicht op de Blauwe Bogen Brug kan je hier genieten van een drankje, lunch of diner.
  Koninginnenplein 2, Dalfsen

 4. 2

  Grand Café Restaurant de Troubadour

  Bourgondisch genieten aan de Vecht in Hardenberg kan bij Grand Café en Restaurant de Troubadour. Geniet in de zonnige serre van een uitgebreide kaart, of op het terras aan het water met een koud drankje!
  Voorstraat 52, Hardenberg

 5. 1

  Brouwerij Mommeriete

  Brouwerij de Mommeriete in Gramsbergen ligt als enige in deze top 5 niet aan de Vecht maar wel heerlijk aan het water. De brouwerij beschikt over een koperen Brouwhuis met proeflokaal, café en groot terras. Voor de liefhebber is Mommeriete een gouden plek waar je in alle rust kunt genieten van vakmanschap aan het water.
  De Oostermaat 66, Gramsbergen

Wat vind je van dit artikel?