Top 5 terrassen aan De Vecht

Verrassend Vechtdal

Bekijk onze top 5 terrassen aan de Vecht. Waar moet je zijn voor een drankje en bitterbal of juist een hoogstaande culinaire verwennerij met uitzicht over De Vecht. Er gaat niets boven lekker genieten van een uitzicht met water, groen en voorbijtrekkende pleziervaart. Maak een keuze uit de top 5 terrassen aan de Vecht en proost op een heerlijke dag in het Vechtdal.

 1. 5

  Brouwerij Mommeriete

  Brouwerij Mommeriete in Gramsbergen ligt eigenlijk niet direct aan de Vecht, maar wel aan het water. Bierliefhebbers komen hier voor de koperen brouwerij. Daarnaast is er een proeflokaal, een restaurant en een groot restaurant met terras. Hier kunt u genieten van de producten van de brouwerij terwijl het water zachtjes voorbijkomt.

 2. 4

  Buitenplaats de Luwte

  Voor fietsers en wandelaars is het een echte insider-tip: Buitenplaats de Luwte in Zwolle is het ideale begin- en eindpunt van een route. Gelegen aan de zogenaamde ‘Poort van het Vechtdal’ biedt dit terras in een paar minuten directe toegang tot de natuur. Bij mooi weer kunt u van uw koffie of glas wijn genieten onder het rieten dak van het paviljoen.

 3. 3

  De Zon en Sun Beach

  Een trendy terras gemaakt van Belgisch graniet met buitenbar, een Italiaanse koffiemachine, windschermen én verwarmde parasols. Op het lager gelegen terras, genaamd Sun Beach, is er een klein zandstrand, aanlegsteiger voor sloepjes en zijn er loungebanken met dikke kussens die pure ontspanning bieden. Komt het zomerse gevoel al bij je naar boven?

 4. 2

  Theater & Grand Café De Stoomfabriek

  Aan De Vecht in Dalfsen vind je Theater De Stoomfabriek. Naast een theater voor uitvoeringen en concerten bevindt zich er is ook een Grand Café, waar u de show kunt bekijken en iets kan eten of drinken.

 5. 1

  Hotel Mooirivier

  Hotel Mooirivier ligt tussen Ommen en Dalfsen, op slechts 15 minuten met de auto van Zwolle. In het speciale restaurant ‘Aan de Oever’worden klassieke gerechten op een moderne manier geserveerd. Voor een drankje of een kleine snack is ‘Flow Bar & Terras' ideaal. Op zomerse dagen zijn de lounge stoelen op het terras de comfortabele uitnodiging om te blijven hangen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer leuke verhalen