navigatie overslaan

Hiawatha Actief

Ontdek het Vechtdal op originele wijze met Hiawatha Actief. Te voet, per kickbike, over het water.. of zelfs allemaal! Waar je ook voor gaat: fun en avontuur gegarandeerd!

Hiawatha Actief is dé specialist in (groeps)uitjes in Dalfsen en Zwolle. Hier kun je terecht voor een actief uitje met je familie, vrienden of collega’s, maar net zo goed voor een ontspannen toer- of vaartocht met zijn tweeën of meer.

Uitjes voor kleine gezelschappen in Dalfsen

Ben je met zijn tweeën, het gezin of ander klein gezelschap? Dan kunnen we onderstaande activiteiten van harte aanraden:

  • E-Chopper & E-Fat Max tour Cruis door de mooie omgeving van Dalfsen op een stoere E-chopper en/of E-Fat Max. Bekijk uitje.

  • Samen in je Eendje Een hilarische tour met een Lelijke Eend (mogelijk in vakanties en op feestdagen). Bekijk uitje.

  • Varen met de Vechtzomp Geniet van de natuurlijke omgeving en bleef de historie van de Vechtzomp op deze replica van het origineel uit de 17e eeuw. Te boeken als opstapvaart of af te huren met een groep! Bekijk uitje.

Andere leuke uitjes in Dalfsen:

Uitjes voor kleine gezelschappen in Zwolle

Varen in de gezellige Zwolse gracht Verken de historische binnenstad vanaf het water. Bij Hiawatha Actief huur je een sloep, kano, kajak, waterfiets of sup. Natuurlijk moet je ook de BBQ-donut een keer ervaren hebben: barbecueën op het water, een unieke beleving! Bekijk de opties.

Uitjes voor groepen in Dalfsen

Zoek je een originele activiteit voor je familiedag, vriendenuitje of teamdag? Kies dan één van deze populaire uitjes!

  • Lelijke Eendentour Het uitje waar Hiawatha Actief groot mee is geworden. En niet zonder reden! Deze tours zijn simpelweg hilarisch. Je rijdt een mooie route en doet opdrachten die de lachspieren flink aan het werk zetten. Bekijk uitje.

  • De Alleskunner Outdoor Geïnspireerd op het populaire TV-programma: De Alleskunner! Maar dan lekker buiten. Wie heeft er stalen zenuwen, twee rechterhanden, de snelheid van het licht en ook nog eens het geheugen van een olifant? Oftewel: wie is de echte alleskunner? Bekijk uitje.

  • Varen met de Vechtvaarder Deze nostalgische, knusse schuit maakt van je bedrijfsuitje, verjaardag, familiefeest of zelfs vergadering een ware belevenis. Je huurt deze partyboot met plek voor 60 personen inclusief schipper en barmatroos. Bekijk uitje.

Uitjes voor groepen in Zwolle:

  • Wie is de Mol? Wie kent het niet? Wie is de Mol... Een spannend spel met als doel de Mol te ontmaskeren. Bekijk uitje.

  • Foto Hunt Tijdens de Fotohunt ga je gewapend met een camera op pad door Zwolle. Bekijk uitje.

  • Boottocht met luxe sloep de Blauwvinger Heerlijk varen door de gracht van Zwolle in een luxe sloep, terwijl de schipper je leuke wetenswaardigheden vertelt (max 35 personen). Bekijk uitje.

Andere leuke uitjes in Zwolle:

Actie, fun en avontuur

Al met al staat Hiawatha Actief voor actie, fun en avontuur. Het vriendelijke personeel bezorgt je graag een onvergetelijke dag. Benieuwd naar alle uitjes of wil je direct iets vastleggen? Ga naar https://hiawatha-actief.nl/

Categorieën