Zorgeloos genieten in het Vechtdal

In het Vechtdal is er voor iedereen een fantastisch verblijf met leuke en toegankelijke dagrecreatie, ongeacht een beperking kan je zorgeloos genieten. Wij streven er naar dat iedereen welkom is en zich welkom voelt.

Onbezorgd vakantie vieren

Onbezorgd vakantie vieren willen we allemaal, maar wat nou als het vinden van een perfecte vakantie niet zo makkelijk gaat omdat je rekening moet houden met jouw zorg-/hulpvraag, die van jouw partner of van opa of oma? Vaak is een vakantie dan niet vanzelfsprekend of wordt het uitgesteld. In het Vechtdal vind je de mogelijkheden om wel op vakantie te kunnen gaan.

Dus stop maar met die ellendige lange zoektocht en het uitpluizen, na bellen en na mailen. Je vindt jouw zorgeloze vakantie namelijk in Vechtdal Overijssel. Je kan kiezen voor een zorgvakantie bij bijvoorbeeld de Imminkhoeve of de Zwieseborg. Of wil je liever recreëren op een boerderijcamping of luxe vakantiepark? Er is zeer divers aanbod, waar gegarandeerd iets leuks voor jou tussen zit. Én het blijft niet alleen bij een geschikte accommodatie, uiteraard zijn er ook tal van actieve en ontspannen dagjes uit. Iedereen moet toch gewoon mee kunnen doen?

Deel jouw zorgeloze vakantie ervaring

Laat je maar eens rustig inspireren op deze pagina en droom alvast over je onbezorgde en toegankelijke vakantie in het Vechtdal. Deel je na afloop dan je vakantie ervaring met ons? Gegarandeerd dat je met jouw vakantieverhaal meerdere bezoekers kunt inspireren, want iedereen verdient een zorgeloze vakantie.

Neem contact met ons op en we maken er samen een mooi belevingsverhaal van, stuur een

Alvast inspiratie op doen? Dat kan! Wij hebben de leukste toegankelijke daguitjes alvast verzameld.

Rolstoeltoegankelijk fietsveer in 't Vechtdal

Eelke Kelderman van Eelke Droomt bedient zelf het pontje over de Vecht en geniet van de Loozensche Linie. Helemaal zelfstandig te bedienen!

Vakantiedialyse

Als je dialysepatiënt bent, kan je bij boerderijcamping De Boergondiër terecht voor hemodialyse!

Eigenaresse Jolanda Theisens is tevens dialyseverpleegkundige (ruim 20 jaar ervaring als dialyseverpleegkundige bij Ziekenhuis Groep Twente) en biedt sinds 2007 de mogelijkheid om te dialyseren op de camping, uniek in Nederland. Sinds 2014 word deze mogelijkheid aangeboden in samenwerking met Dianet te Utrecht. Hebt u stabiele dialyses en een goede toegang tot de bloedbaan (shunt of dialysecatheter) dan bent u van harte welkom. Neem gerust contact op.

Unieke zorgvakanties Overijssel

Op zoek naar een vakantieplek waar je ‘zorgeloos’ kunt genieten van je vakantie? ‘Unieke Zorgvakanties Overijssel’is een project met drie recreatieondernemers uit het Vechtdal en zij bieden jou deze zorgeloze plek. Op drie prachtige locaties in het Vechtdal staan ‘zorgchalets’. De chalets zijn aangepast en er kan gebruik gemaakt worden van zorg.

Omdat de chalets op campings staan, kunnen zowel de zorgbehoevenden, jij en je familie of verzorgers ‘onbezorgd genieten’ van een welverdiende vakantie. Een wandeling maken op de Lemelerberg en de prachtige, rustgevende omgeving te verkennen. Genieten op een “gewone” camping, maar in jouw chalet van extra gemakken/aanpassingen voorzien.

Zorg op Locatie

Dat kan met Zorg op Locatie! Stel, je hebt dagelijks hulp nodig of een aandoening of ziekte waarvoor u regelmatig zorg nodig hebt. Laat je jouw vakantie dan schieten? Dat hoeft niet en juist op het moment van ziekte is er even tussen uit gaan vaak van grote meerwaarde.

Bij Zorg op locatie vind je o.a. campings, hotels en bungalowparken waar je gebruik kunt maken van de zorg die u nodig heeft. Je kunt dus vanaf nu zonder zorgen op vakantie en alles wordt voor u geregeld! Of het nu gaat om fysiotherapie, thuiszorg of medicatie aanvragen voor jezelf, jouw partner, een familielid of één van jouw kinderen.