navigatie overslaan

Eindeloos speelplezier

Kindercamping

  • Leestijd 2
  • Gelezen 1795 keer

Het Vechtdal is een veelzijdige bestemming waar je samen met de kinderen een heerlijke tijd kunt beleven op één van de kindercampings.

Het Overijsselse Vechtdal is een veelzijdige bestemming waar je samen met de kinderen een heerlijke tijd kunt beleven. Perfect gebied voor wanneer je op zoek bent naar een kindercamping in Nederland. Vakantie in een uniek stukje Nederland waar je de mogelijkheid hebt om gezellige dorpen en stadjes te verkennen. Trek er met z'n allen op uit en geniet van lachende en uitgelaten kindergezichten in bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen.

De leukste kindercampings van Nederland

Breng je vakantie door op een kindercamping waar je naast ruime kampeerplaatsen ook deel kunt nemen aan gevarieerde recreatieprogramma's. Kinderen hebben de vakantie van hun leven en worden bezig gehouden met uitdagende sport- en spelelementen. Moedig ze aan bij een sportwedstrijd of neem samen deel aan een playbackshow.

Een uitdagende omgeving

Zowel lange als korte vakanties kun je doorbrengen in het Vechtdal. Naast de mooie kindercampings heeft het Vechtdal veel meer te bieden. Niemand hoeft zich er te vervelen. Je bent in een gebied met tal van kastelen, indrukwekkende landgoederen en havezaten. Al wandelend en/of fietsend kom je door schilderachtige dorpen en strijk je in de bossen neer op uitnodigende terrasjes. Laat de kinderen proeven van een ijssorbet en kies zelf voor koffie met iets lekkers uit de streek.

Wat vind je van dit artikel?