navigatie overslaan

Doe-tips

Escape Rooms in het Vechtdal

  • Leestijd 2
  • Gelezen 2221 keer

Houd jij van een gave, uitdagende en spannende activiteit in het Vechtdal? Dan is één van de Escape Rooms vast wat voor jou.

Pompen of verzuipen

De spannende Escape Room 'Pompen of verzuipen' vindt plaats in het oude vrachtschip Semper Avanti. Het in 1912 gebouwde vrachtschip is het grootste vrachtschip op de Overijsselse Vecht. Maar in 1963 slaat het noodlot toe en wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid: door een aanvaring zal het schip binnen een uur zinken. Kunnen de matrozen de dichtstbijzijnde haven nog bereiken?


Met een groep van 4 tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 bloedstollende minuten te ontsnappen. Ontrafel codes en puzzels, open sloten, vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan!
Boek nu 'Pompen of verzuipen'

Bush Battle Vechtdal

Een combinatie van Expeditie Robinson en de Escape Room. Dat is Bush Battle Vechtdal! Samen met jouw team ga je de strijd aan tegen een ander team of tegen de beste tijd! Een echte battle dus! Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen?


De naam zegt het al: een battle in het bos! Twee banen naast elkaar waar de strijd losbarst. Maar wees gerust, want bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld. Dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. In een team van minimaal 8 en maximaal 12 personen kan deze battle gespeeld worden (op 1 baan). Durven jullie de strijd aan?
Boek nu 'Bush Battle Vechtdal'

Zowel voor groepen als het gezin is dit een uniek uitje in het Vechtdal. Natuurlijk zijn de escape rooms perfect te combineren met andere activiteiten van Rederij Peters zoals sloepje varen, Funbike Tour of reuzenkano tocht. En wat is er leuker om de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ op een Terrasschip of in de BBQ Finse Kota´s.

Wat vind je van dit artikel?