Groepsverblijven Overijssel

Gezellig met vrienden of familie een weekendje weg gaan in Nederland, zorgt altijd voor leuke verhalen en fijne herinneringen. De leuke dorpjes, prachtige natuur en de vele activiteiten die er te ondernemen zijn, maakt het Vechtdal in Overijssel de geschikte locatie. Op de familiecampings kan je ervoor kiezen om te groepskamperen. Op de verschillende vakantieparken staan vele luxe groepsaccommodaties, geschikt voor 8 tot 32 personen.

Weekendje weg of vakantie

Overnacht met vrienden of familie in een groepsaccommodatie in Nederland, zodat je zeker bent van een fijne vakantie voor iedereen. Of je nu op vakantie wilt met familie of vrienden, het is belangrijk dat de vakantiehuizen geschikt zijn voor een grote groep. Denk aan meerdere slaapkamers en badkamers, ruime keukens en grote eettafels. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen tijdens een weekendje weg in een van de groepshuizen in Overijssel, maar ook tijdens een langere vakantie.

Zakelijk?

Een weekendje weg in Overijssel is ook zeer geschikt voor teambuilding. Boek een comfortabele huuraccommodaties, waar je kunt vergaderen en activiteiten kunt ondernemen. Laat de collega's in een informele sfeer elkaar op een effectieve manier beter leren kennen.

Bekijk hier onder het aanbod aan grote vakantiehuizen voor groepen!

Natuurkampeerterrein De Wolfskuil

Op deze mooie plek in Ommen zijn er verschillende knusse, maar toch zeer luxe groepsaccommodaties. De vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen tussen de 12 en 35 personen. Ze staan in een bosrijke omgeving met veel privacy. Wil je liever kamperen? Overnacht dan op een groepskampeerterrein met kampvuurplaats. Hier is plek voor maximaal 70 personen, dus ook ideaal voor schooluitjes.

✓ 2 Groepskampeerterreinen
✓ 4 Groepsaccommodaties
✓ Veel privacy
✓ Bosrijke omgeving

Bekijk groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie de Archemerberg

Deze groepsaccommodaties, genaamd 'de Schaapskooi' en 'de Potstal' bieden een prachtig uitzicht over de bossen van de Archemerberg. Hier overnacht je in ruime slaapzalen, waardoor het zeer geschikt is voor hechte families en schooluitjes.

✓ 2 groepsverblijven
✓ Dichtbij riviertjes de Regge en Vecht
✓ Dichtbij Avonturenpark Hellendoorn
✓ Langlaufroutes in winter

Bekijk Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wijnstaete

Het leuke aan een weekendje weg met familie of vrienden bij de Wijnsteate; je verblijft in verschillende accommodaties op één locatie. De locatie is geschikt voor 15 personen, waarbij er slaapplekken zijn in een vakantiehuisje en de Bed & Breakfast met gezamenlijke ruimte. Je huurt dus de gehele locatie.

✓ Vlakbij Lemelerberg
✓ Kampvuurplaats
✓ Met wijngaard
✓ Dinermogelijkheden; waaronder een compleet verzorgde BBQ

Bekijk Groepsverblijf

Klooster van Dalfsen

Overnachten in een authentieke accommodatie is een unieke ervaring. In het klooster van Dalfsen komen het heden en het verleden samen; ontdek de oude elementen in combinatie met moderne faciliteiten. In alles is voorzien. Maak ook gebruik van de grote tuin inclusief jacuzzi. Geschikt voor 19 personen.

✓ Jacuzzi
✓ Gratis wifi
✓ Solex- & Puchverhuur ter plekke
✓ Boxspringbedden

Bekijk groepsaccommodatie

De Zwaluwhof

Wanneer je hier overnacht heb je complete privacy. Er zijn twee ruime, vrijstaande groepsaccommodaties met alle benodigde faciliteiten voor een compleet verblijf. Je kunt kiezen uit een luxe vakantiehuis voor 18 of 32 personen.

✓ 2 groepsaccommodaties
✓ Vergaderzaal aanwezig
✓ Privé tuin
✓ Badkamers bij alle kamers

Bekijk groepsaccommodatie

Camping Heidepark of de Zandstuve

Deze locaties in Rheeze en Lemelerveld zijn ideaal voor groepskamperen. Er zijn ruime velden met groepstenten die te huren zijn. Daarnaast werken de campings samen met vele sportverenigingen, waardoor het mogelijk wordt om een actieve vakantie te creëren voor families, scholen en sportverenigingen.

✓ Zwembad
✓ Sportkamperen
✓ Ingerichte tenten
✓ Verschillende clinics te boeken

Bekijk campings

De Nieuwe Brug

In deze bosrijke omgeving is het mogelijk om een ruime groepsaccommodatie te huren. De Nieuwe Brug biedt namelijk twee luxe vakantiehuizen in Ommen aan, geschikt voor 29 en 35 personen. Ze zijn landelijk ingericht met moderne faciliteiten en tijdens de vakantie is het mogelijk om gebruik te maken van de overige faciliteiten op de camping.

✓ Slaapkamers met eigen badkamers
✓ Geschikt voor mindervaliden
✓ Vlakbij rivier de Regge
✓ Eigen tuin met speelfaciliteiten

Bekijk groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Emsland

Direct gelegen aan het bos in Ommen, ligt groepsaccommodatie Emsland. De accommodatie biedt plaats aan grote en kleine groepen tot zo'n 100 personen. Als de bovenverdieping niet wordt gebruikt als slaapplaats, dan is dit een gezellige speelzolder met o.a. airhockey en tafelvoetbal.

✓ Veel outdoorsportmogelijkheden op eigen terrein
✓ Bosrijke omgeving
✓ Geschikt voor mindervaliden
✓ Vlakbij Ommen

Bekijk groepsaccommodatie