navigatie overslaan

Verrukkelijk Vechtdal

Verrukkelijke Beleefkaart

  • Leestijd 2
  • Gelezen 5958 keer

Frisse bessen, zoete aardbeien, kersen en nog veel meer. Het zijn één van de lekkerste producten uit het Vechtdal. Puur én dagvers van de teler of verwerkt in gerechten bij diverse horeca. Ontdek deze lekkere smaakadresjes in het Vechtdal met de nieuwe Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart.

Met de Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart wordt aandacht besteed aan de lokale, duurzame en gezonde producten, ook in het voor- en najaar. De beleefkaart verleidt bewoners en bezoekers om de leukste smaakadressen te bezoeken en de herkomst van producten te ontdekken. Al fietsend, wandelend of met de auto langs de streekproducenten in het Vechtdal.

Waardering lokaal eten

Omdat gezond eten van belang is en lokale producten daar een bijdrage aan leveren is er steeds meer waardering voor lokaal en gezond eten. De smaakmakers van Verrukkelijk Vechtdal zijn trots op hun producten en vertellen graag hun verhaal.

Samenwerking partners

Verrukkelijk Vechtdal, een samenwerking tussen Vechtdal Boert Bewust, Vechtdal Producten, De Boer als Gastheer, diverse horeca en Vechtdal Marketing, biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, streekproducten, smaakarrangementen, kookconcepten en smaakroutes.

Verkrijgbaar

De beleefkaart is verkrijgbaar bij alle Tourist Info's in het Vechtdal en de Anjerpunten:

Anjerpunt Hoonhorst

Anjerpunt Vilsteren

Anjerpunt Beerze

Anjerpunt Hardenberg

Anjerpunt Gramsbergen

Download de kaart hier

Wat vind je van dit artikel?